Veganistische wijn

Bestel uw veganistische wijn voordelig online!

Bespaar met onderstaande aanbiedingen & promoties van top online wijnhandels!

Wat is veganistische wijn?

Bij de bereiding van veganistische wijn of vegan wijn wordt niets gebruikt van dierlijke oorsprong, dus ook geen melkproducten of eieren.

Bij gewone wijn voegen wijnmakers immers meestal eiwit (van eieren of melk) toe om de vertroebelende deeltjes sneller te laten zakken. Dit proces heet het klaren van de wijn. Bij veganistische wijn zal men hiervoor niet-dierlijke producten met hetzelfde effect gebruiken, zoals bentoniet (een soort kleipoeder).

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten