Op voorraad

Artis – Muscat (Alcoholvrij)

8,99

Genieten van een lekker glas wijn, maar dan zonder alcohol? Laat u dan eens verrassen door deze Artis alcoholvrije witte wijn van 100% Muscat: sappig en vol met abrikoos, citrus en perzik.

Alcoholvrije wijn
Land: Frankrijk
Druivenras: Muscat
3 flessen / doos
Categorie:

Wijnbeschrijving

Artis – Muscat (Alcoholvrij)

Lekker voor bij de borrel!
Licht goudgeel. Rijk en fruitig van geur met geel steenfruit, meloen en bloesem. Sappig en vol van smaak met abrikoos, citrus, perzik en verse Muscat druiven. Sappige Muscat vol rijk geel fruit. 100% Muscat. < 0,5% alc. Nu van genieten tot zomer 2021. Lekker bij de borrel, couscoussalade en milde curry’s.

Artis – Specialist Alcoholvrije Wijn

Alcoholvrije wijn maakt een grote opmars dankzij verbeterde technieken en de know-how van de wijnboeren. Maar wijnproducent Artis is een voorloper als het gaat om alcoholvrije wijn. Al 25 jaar geleden begonnen ze te experimenteren met het onttrekken van alcohol uit hun Franse wijn. Een andere voorwaarde was dat hun wijn laag in calorieën moest zitten.

Na jarenlange ervaring en optimaliseren, zijn ze in staat om dankzij de ‘spinning cone’ techniek alcoholvrije wijn van hoge kwaliteit te maken. Bij de ‘spinning cone’ techniek wordt alcohol op lage temperaturen aan de wijn onttrokken dankzij draaiende kegels. Door de stoom die vrijkomt, verliest de wijn de originele aroma’s en vitamines niet.

Er is wettelijk bepaald dat alcoholvrije wijn tot maximaal 0,5% alcohol mag bevatten en dan nog steeds als alcoholvrije wijn mag worden verkocht, waaronder deze wijn. Dit komt door het extractieproces waarbij er nog enkele restjes alcohol achter kunnen blijven. Dit kan immers ook gebeuren bij dranken als appel- of vruchtensap die geen tot gemiddeld 0,1% alcohol kunnen bevatten.

Wilt u er zeker van zijn dat een alcoholvrije wijn helemaal geen alcohol bevat? Kijk dan naar de wijnen waar 0.0% alcohol op het etiket staat vermeld.

Wijnfiche

WijnnaamArtis - Muscat (Alcoholvrij)
EAN-code8719418014432
Wijnsoort/kleur

,

Wijnland

Frankrijk

Wijnhuis/label

Druivenras

Op dronk vanaf

Nu

Op dronk tot

2023

Alcoholpercentage

0,5 %

Smaakprofiel

, ,

Serveertemperatuur

7-10 °C

Prijs€ 8,99 / fles  Op voorraad
Online Wijnhandel

Bestel bij Wijnbeurs.be of Wijnbeurs.nl

Aantal flessen per doos

3 wijnflessen