Op voorraad

Wijnpakket – Bruud 0% by Patty Brard (3 flessen)

29,97

Een lever zonder alcohol saai? Dan ken je de Bruud 0% by Patty Brard nog niet!

Een heerlijke, sparkelende witte wijn om mee te proosten tijdens al die mooie en feestelijke momenten. Of, zoals Patty Brard zelf zegt: “Bubbels met 0 procent alcohol, maar met 100 procent plezier!”.

Plezierig is deze wijn, die niet van een echte Champagne is te onderscheiden.

Heerlijk droog, fris en fruitig met pittige bubbels die tintelen op de tong.

Daarenboven bevat Bruud 0% ook nog eens aanzienlijk minder calorieën dan mousserende wijn met alcohol. Da’s dubbel plezierig!

3 flessen / pakket
Categorie:

Wijnbeschrijving

Wijnpakket – Bruud 0% by Patty Brard (3 flessen)

Niet van echte bubbels te onderscheiden!
De helder lichtgele Bruud 0% by Patty Brard bruist als een echte Champagne en verwent de neus zelfs met dezelfde fraaie tonen als de Franse feestwijn.

Met een klein verschilletje: Bruud 0% is alcoholvrij en heel laag in calorieën. Hef dat glas dus gerust nog een keer en geniet van de geuren van frisse citrus en een subtiele hint toast.

Ook in de mond is het feest met deze heerlijk droge wijn met krachtige bubbels en tonen van citrus en appel die zorgen voor een bijzonder lange afdronk die je doet verlangen naar nog een glas. En waarom niet? Het kan met de Bruud 0%, volgens Patty Brard de beste alcoholvrije bubbel die ze ooit heeft geproefd!

by Patty Brard

Drie jaar geleden nam Patty Brard het besluit: nooit meer alcohol. De weegschaal tikte op dat moment 97,5 kilo aan. Het roer moest om, besloot de toen 63-jarige diva die blakend van gezondheid haar tachtigste verjaardag en nog vele verjaardagen daarna wil vieren. Met haar toenmalige gewicht zou dat niet haalbaar zijn. Zeker niet omdat diabetes, een familiekwaal, op de loer lag. Patty onderging daarom een gastric bypass, oftewel een maagverkleining. Een heftige ingreep, die alleen succesvol is als na de operatie een streng regime wordt gevolgd.

Gefocust op optimaal resultaat ging Patty een stapje verder en besloot ze alcohol in de ban te doen. Met succes. Dat een leven zonder alcohol helemaal niet saai hoeft te zijn, bewijst ze met haar Bruud 0% by Patty Brard: een heerlijk alcoholvrije wijn om mee te proosten op alle mooie en feestelijke momenten. Met fraaie fruitaroma’s en fonkelende belletjes.

Een mousserende wijn die volgens Patty niet van echt te onderscheiden is: “Ik heb nog nooit iets zonder alcohol gedronken dat zo smaakt naar Champagne.”

Bruud = 0% alcohol & 100% plezier

Is alcoholvrije wijn vergelijkbaar met een gewone wijn? En smaakt het ook naar wijn?

Het antwoord op beide vragen is ja. Volmondig. Alcoholvrije wijn begint namelijk als elke andere wijn, met druiven die een vergistingsproces ondergaan. Tijdens dat proces wordt druivensuiker omgezet in alcohol et voilà: we hebben wijn met prachtige aroma’s en smaken en met alcohol. De uitdaging is die te verwijderen zonder het fraaie karakter van de wijn te verliezen. Daar zijn verschillende methoden voor.

Voor de Bruud 0% by Patty Brard is de allernieuwste techniek gebruikt. Een dure methode, maar wel één die een alcoholvrije wijn oplevert met het karakter en de geuren en smaken van de oorspronkelijke wijn. Dat betekent dat de mooie aroma’s van de druiven optimaal tot hun recht komen in de Bruud 0%.

Daarenboven bevat deze prachtige bubbelwijn die door Patty Brard persoonlijk is uitgezocht ook nog eens aanzienlijk minder calorieën: 19 kcal per 100 milliliter tegenover gemiddeld 80 kcal voor een mousserende wijn mét alcohol.

Laat die kurk maar knallen dus en hef dat glas gerust nog een keer. Want zoals Patty zegt: “Bubbels met 0 procent alcohol, maar met 100 procent plezier!”

Wijnfiche

WijnnaamWijnpakket - Bruud 0% by Patty Brard (3 flessen)
EAN-code8719418025506
Wijnsoort/kleur

, , ,

Wijnhuis/label

Op dronk vanaf

Nu

Op dronk tot

2023

Alcoholpercentage

0,0 %

Serveertemperatuur

6-8 °C

Prijs€ 29,97 / pakket  Op voorraad
Online Wijnhandel

Bestel bij Wijnvoordeel.be of Wijnvoordeel.nl

Aantal flessen per pakket

3 wijnflessen