-23%
Korting
Sorry, reeds uitverkocht!Tip: Profiteer van actuele aanbiedingen

La famille Meiland – Prosecco Rosé ‘Vino Spumante Millesimato 2020’ Dry

9,99 Bespaar 23%

Te koop bij:

Een Prosecco Rosé die borrelt en bruist van de liefde en zorg waarmee hij is gemaakt mag natuurlijk niet ontbreken in de unieke wijncollectie van La famille Meiland.

De Meilandjes ontdekten deze smaakvolle en prachtig bruisende verwenwijn in het Italiaanse Veneto en waren op slag verliefd op deze schoonheid met de levendige aroma’s van vers zomerfruit en fijne zuren.

De Meilandjes hebben daarom een nieuwe favoriet én een nieuw credo: bubbels, bubbels, bubbels!

Wedden dat deze prachtige, roze bubbelwijn ook u om de vingers windt?!

Prosecco van 2020
Land: Italië
Wijnstreek: Veneto
Druivenras: Glera, Pinot Nero
6 flessen / doos
Categorieën: ,

Wijnbeschrijving

La famille Meiland – Prosecco Rosé DOC ‘Vino Spumante Millesimato 2020’ Dry

Levendige roze bubbels!
De allerbeste druiven uit oogstjaar 2020 rollen zo ongeveer vanuit de heuvels in het Italiaanse Veneto uw glas in om u te verleiden met een delicaat framboosroze kleur en een parelsnoer aan levendige belletjes. Met het opspatten van die bubbels verspreidt deze Prosecco de verleidelijke geuren van verse frambozen en een aroma dat doet denken aan rozen. Tintelt lekker in de mond en trakteert daar opnieuw op zomerfruit als framboos, aalbes en bosaardbei. Fraaie zuren geven deze nieuwe favoriet van de Meilandjes een frisse levendigheid, een partje grapefruit zorgt voor wat bite.

De Familie Meiland

De Meilandjes houden wel van een wijntje, da’s een ding dat zeker is. Op televisie zagen we hoe de familie een oud château in Frankrijk eigenhandig verbouwde tot een sfeervolle bed & breakfast en volgenden we hun belevenissen in het Gelderse Hengelo. En wat we ook bijna wekelijks kunnen zien is dat de Meilandjes zichzelf, tussen alle beslommeringen en belevenissen door, graag trakteren op een welverdiend glas wijn. Hun favoriete wijnen uit Frankrijk, in rood, wit en rosé, delen ze met u onder de naam La famille Meiland.

Die unieke wijncollectie is nu uitgebreid met een waanzinnig lekkere bubbelwijn die de familie vond in het Italiaanse Verona, daar waar de mooiste Prosecco wordt gemaakt. Zo halen de Meilandjes niet alleen het Franse kasteelleven naar Nederland, maar nu ook het Italiaanse la dolce vita. Zo kunnen ze zelf genieten van bubbels, bubbels, bubbels én u volop laten meegenieten. Zodat ook u het glas kunt heffen.

Tijdens een gezellige lunch, als aperitief voor een heerlijk diner of om elk willekeurig ander moment een feestelijk tintje te geven. Want deze La famille Meiland Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato met zijn prachtige bubbels kan altijd.

Prosecco-druif Glera

Dit heerlijke nieuwe geesteskindje van de familie Meiland is gemaakt van de druif Glera, aangevuld met een handjevol Pinot Noir. De druif Glera is een Italiaanse held die al eeuwen wordt aanbeden. Zo gaat het verhaal dat de druif onder de naam Pucino al faam genoot in de tijd van het Romeinse Rijk. Zo was keizerin Livia Drusilla II, de echtgenote van keizer Augustus, zo’n twee eeuwen geleden al een groot liefhebber van de druif. En dan vooral van wijnen gemaakt van de druif.

Livia Drusilla werd beschouwd als een van de kleurrijkste figuren van haar tijd en was zo ongeveer the first lady van het Imperium Romanun. De keizerin stierf, in een tijd waarin men amper ouder werd dan een jaar of 25, op de onwaarschijnlijk hoge leeftijd van 86 jaar. De door haar zo geliefde wijn Vinum Pucinum, de voorloper van Prosecco, werd daarom als levenselixer bestempeld.

Tegenwoordig is Prosecco, nog altijd gemaakt van dezelfde druif, vooral dé wijn om elk moment een feestelijk tintje te geven met z’n heerlijk frisse zuren en fraaie fijne bubbels. De Meilandjes zijn om. Als u een slok hebt geproefd weet u meteen waarom!

Wijnfiche

WijnnaamLa famille Meiland - Prosecco Rosé 'Vino Spumante Millesimato 2020' Dry
EAN-code8003030876869
Wijnsoort/kleur

, ,

Wijnland

Italië

Wijnstreek

Veneto

Wijnhuis/label

Druivenras

,

Wijnjaar

Op dronk vanaf

Nu

Alcoholpercentage

11,0 %

Smaakprofiel

,

Serveertemperatuur

6-8 °C

Normale prijs€ 12,98 / fles  
Actieprijs€ 9,99 / fles  
Korting in procent 23% voordeelReeds Uitverkocht!
Aantal flessen per doos

6 wijnflessen

Online Wijnhandel

Te koop bij:
Wijnvoordeel.be (België)
Wijnvoordeel.nl (Nederland)