Sorry, reeds uitverkocht!Tip: Profiteer van actuele aanbiedingen

Chateau Les Aubitriès – Bordeaux 2020

9,99

Deze rode wijn van Chateau Les Aubitriès is een uitstekende mollige Bordeaux met een blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc druiven van 30 jaar oude wijnstokken.

Uit het top wijnjaar 2020!

Rode wijn van 2020
Land: Frankrijk
Wijnstreek: Bordeaux
Druivenras: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
6 flessen / doos
Categorieën: ,

Wijnbeschrijving

Chateau Les Aubitriès – Bordeaux 2020

Rijk aan medailles
Donker purperrood. Aantrekkelijk bouquet van volrijp Merlot-fruit met cassis en ceder. Breed, zacht en rijk van smaak vol bramen, zwarte kersen en zoete bessen met een vleug cacao en mooie lengte. Goed geconcentreerd in mollige St-Émilion stijl dankzij de Merlot van de kleigrond. Met de juiste balans door het hoge aandeel Cabernet. Bekroonde klasse Bordeaux in zachte St-Émilion stijl uit topjaar 2020.

Gemaakt van 60% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon en 15% Cabernet Franc druiven van 30 jaar oude stokken. Nu heerlijk tot 2028.

Lekker bij o.A. kalfsstoofpot, eend, paddenstoelenrisotto en belegen kazen.

Een medaille winner!

Deze opmerkelijke Bordeaux AOC, gebotteld op het domein en afkomstig van een van de beste terroirs in Frankrijk, heeft verschillende prestigieuze prijzen gewonnen. Hij won een gouden medaille op de competities van Lyon en Mâcon in 2022 en 2 zilveren medailles op de competities van Bordeaux en Parijs in datzelfde jaar. Dat is je garantie voor topkwaliteit!

Château les Aubitriès

Het Château les Aubitriès is eigendom van een jong, dynamisch stel met veel ambitie. Véronique en Eric Bourgogne zijn de huidige eigenaars van dit wijndomein sinds hun oprichting in 1998. Ze zetten zich in om hun domein te ontwikkelen met respect voor niet alleen de traditionele wijnbouwtechnieken, maar ook hun omgeving en terroir. Als gevolg daarvan hebben ze het certificaat Hoge Milieuwaarde gekregen.

De wijngaarden van Château les Aubitriès hebben een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Ze zijn beplant met de beste traditionele Bordeaux druivenrassen.

Het domein, gelegen in de gemeente Les Esseintes, beslaat nu 31 hectare. De wijngaard profiteert van een kleigrond die perfect geschikt is voor een overwegend Merlot-druivenras.

Wijnfiche

WijnnaamChateau Les Aubitriès - Bordeaux 2020
EAN-code3292145383200
Wijnsoort/kleur

Wijnland

Frankrijk

Wijnstreek

Bordeaux

Wijnhuis/label

Druivenras

, ,

Wijnjaar

Op dronk vanaf

Nu

Op dronk tot

Alcoholpercentage

13,5 %

Smaakprofiel

, ,

Serveertemperatuur

16-18 °C

Prijs€ 9,99 / fles  Reeds Uitverkocht!
Aantal flessen per doos

6 wijnflessen

Online Wijnhandel

Bestel bij Wijnbeurs.be of Wijnbeurs.nl